Clapa nepremičnine

Kvalitetni procesi izdelave

Podjetje Clapa d.o.o., je s svojim delovanjem v gradbeništvu pričelo leta 1995, tako, da v letošnjem letu praznuje svojo 25. obletnico uspešnega poslovanja, saj se je podjetje v tem času razvilo v zaupanja vredno podjetje, ki ga odlikuje kakovost, natančnost, pravočasnost izvedbe storitev ter zanesljiv in strokovno usposobljen kader. Vse omenjeno nas je pripeljalo do zaupanja in zadovoljstva strank, ki nam zaupajo že daljše obdobje, kar pomeni pomembno osnovo za uspešnost našega podjetja.

Naša prepoznavnost temelji na konkurenčnosti, kvaliteti, zaupanju naših strank, lojalnosti zaposlenih, transparentnosti poslovanja, ter spoštovanju dogovorov s strankami. Preverili in potrdili smo se na različnih področjih delovanja, tako v gradnji za trg, prenovitvenih delih večjih in manjših stanovanjskih, poslovnih in industrijskih objektov, novogradnjah stanovanjskih, poslovnih
in industrijskih objektov, nizkih gradnjah, kot so izgradnja cestne infrastrukture, komunalnih in vodovodnih omrežij ter ureditvah okolice, storitvah z gradbeno mehanizacijo in zaključnih gradbenih delih.

Cilji podjetja so slediti poslanstvu podjetja, razvijanje podjetja, povečati svoj tržni delež, krepiti sodelovanje s strankami ter zadovoljevati potrebe zaposlenih po socialni varnosti ter osebnostnem razvoju.